Administratie

 

Waasdorp Administratie & Advies zorgt er voor dat uw boekhouding vlekkeloos verloopt en dat u er geen omkijken meer naar hebt. U blijft echter geheel op de hoogte van het financiële reilen en zeilen van uw onderneming, doordat we vier keer per jaar contact hebben. Dit geeft inzicht in de dwarsverbanden tussen de cijfers en de samenhang met de fiscale wetgeving waar verplichtingen uit voortvloeien. Maar die ook kansen bieden voor optimalisatie.

Het vergt geen hogere wiskunde maar laten we eerlijk zijn: vaak is het bijhouden van de administratie geen klusje waar u even lekker voor gaat zitten. Uw administratie uitbesteden doet u dus niet alleen omdat u er zelf te weinig kennis voor hebt, maar ook (of vooral) omdat er u er geen zin in hebt om dit naast het runnen van het bedrijf óók nog eens te moeten doen. Laat dat vooral over aan Waasdorp Administratie & Advies!

U kunt Waasdorp Administratie & Advies ook inschakelen bij het opzetten van een interne administratieve organisatie, tijdelijke ondersteuning bij administratieve processen en het wegwerken van administratieve achterstanden. Erik Waasdorp staat vooral naast de ondernemer, zodat die zich op zijn dagelijkse werk kan richten.

Waarom Waasdorp Administratie & Advies?

  • Vaste contactpersoon Vaste contactpersoon
  • Taal van de ondernemer Taal van de ondernemer
  • Bekend in de regio Bekend in de regio
  • Vernieuwende werkwijze Vernieuwende werkwijze