Over ons

Waasdorp Administratie & Advies is een jonge onderneming, maar heeft met Erik Waasdorp een ervaren roerganger. Na zijn opleiding aan de MEAO heeft hij zich via diverse vervolgopleidingen en cursussen, zoals: MBA, PDL en RB belastingconsulent, gespecialiseerd in de administratie-adviespraktijk. Erik is sinds 1993 voor diverse grote en middelgrote, regionale advieskantoren werkzaam geweest. Daar heeft hij een schat aan ervaring en praktische kennis opgedaan. Deze zet hij graag in om samen met u optimale resultaten te boeken met uw onderneming.

(Foto: Erik Waasdorp)

Waasdorp Administratie & Advies heeft er veel plezier in om de cijfers van vooral ondernemers in het MKB levend te maken. Erik Waasdorp houdt zijn klanten een spiegel voor. Erik maakt de vertaalslag van de kille cijfertjes naar wat die nou echt betekenen voor een ondernemer. Wat gaat u doen met de resultaten? Hoe gaat u voor uw pensioen zorgen? Wat betekent dit voor het moment dat u arbeidsongeschikt raakt? Een evenwicht zoeken in de cijfermaterie en deze tot een helder verhaal te combineren is tevens een zorgplicht voor Waasdorp Administratie & Advies. Daardoor ontstaat er rust op het financiële en fiscale terrein. Geen angst meer voor blauwe enveloppen. U gaat bijna uitkijken naar de jaarlijkse controle. Dit geeft rust in uw onderneming. Daar levert Waasdorp Administratie & Advies een structurele bijdrage aan.

Kleinschaligheid
Waasdorp Administratie & Advies heeft bewust gekozen voor een kleinschalige en laagdrempelige aanpak van de adviespraktijk. Hierdoor zijn we in staat om een persoonlijke relatie met onze klanten op te bouwen en deze te behouden. Bij Administratiekantoor Waasdorp Administratie & Advies hebt u contact met een administrateur die tevens ondernemer is. Die weet waar u als ondernemer tegenaan loopt. Die met u kan klankborden over alle facetten van uw onderneming. En die ook rekening houdt met uw persoonlijke en gezinsomstandigheden. Het nadeel van kleinschaligheid is relatieve kwetsbaarheid. Die heeft Waasdorp Administratie & Advies ondervangen door zich te omringen met specialisten op het terrein van fiscaliteit, notariaat en accountancy.

Contact
Wilt u uw financiële administratie laten stroomlijnen of een second opinion over uw cijfers? Neem dan contact met ons op voor een oriënterend gesprek. Dat kan via ons telefoonnummer of via de e-maillink bij de contactgegevens. Of loop gewoon zo maar eens even binnen.


Waasdorp Administratie & Advies is lid van het RB, Register Belastingconsulent, tevens is het kantoor aangesloten bij Auxilium Adviesgroep.

Waarom Waasdorp Administratie & Advies?

  • Vaste contactpersoon Vaste contactpersoon
  • Taal van de ondernemer Taal van de ondernemer
  • Bekend in de regio Bekend in de regio
  • Vernieuwende werkwijze Vernieuwende werkwijze