Reviews

Co Vreeken van Vreeken Houtbouw uit Ochten

'Nog dagelijks plezier van Eriks tips'

“Met Erik heb ik een lange relatie. Bij een vorig kantoor waar hij werkte, was hij altijd mijn contact- en vertrouwenspersoon. Erik is - dat klinkt misschien gek - heel makkelijk in het gebruik. Hij is heel benaderbaar en regeert erg snel op mijn vragen, zelfs buiten kantoortijden. Dat vind ik een groot voordeel van de korte lijnen binnen Waasdorp Administratie en Advies. Ik heb een standaard boekhouding. Vooral geen ingewikkelde zaken. Erik voelt precies aan dat hij dit eenvoudig moet houden voor mij. Toen ik begon te ondernemen was ik een leek op administratief gebied. Erik heeft mij bij de hand genomen en me allerlei tips, ook voor de toekomst, gegeven waar ik nog dagelijks plezier van heb.”

Ruth Verwoert van JWR Boomkwekerij in Opheusden

‘Erik heeft veel kennis en hij zoekt alles grondig uit voor ons’

Ruth Verwoert drijft samen met zijn jongere broer, Jan Willem, JWR Boomkwekerij in Opheusden. "We zijn beiden als zzp’er begonnen. Dat zijn we nog steeds allebei. We hebben ook JWR Boomkwekerij als gezamenlijke onderneming. Een oom van ons zat al bij Waasdorp toen we begonnen. Die wist nog wel een goede boekhouder voor ons. Zo zijn we bij Waasdorp Administratie en Advies terechtgekomen. En met veel plezier. Erik doet onze administratie en alle aangiften. We hebben ook iemand in dienst voor wie hij de salarisstroken in orde maakt. Van de jaarrekening maakt hij altijd een mooi boekwerk. Heel overzichtelijk. Dat werkt goed voor ons. Erik geeft ons goede adviezen. Hij onderzoekt alles grondig en komt snel met antwoorden op onze vragen. We hebben echt goede ervaringen met hem. Een paar jaar geleden heb ik een huis gekocht. De financiering daarvan heeft hij via een bevriende relatie gedaan. Die hebben dat samen perfect opgepakt, zodat ik er geen omkijken naar had."

Reviews
Reviews
Reviews

Pascal Balijon van PMT bij Pascal

'Erik is betrouwbaar: hij doet wat hij zegt'

“Via een bevriende ondernemer ben ik bij Erik Waasdorp terecht gekomen. Hij had goede ervaringen met hem en vond hem een uitstekende administrator. Wat ik heel erg op prijs stel is dat Erik doet wat hij zegt. En dat wat hij zegt ook echt kan. Hij is het toonbeeld van betrouwbaarheid. Erik is voor mij overigens meer dan een administratiekantoor. Hij is ook mijn sparringpartner op zakelijk gebied. Hij zit met zijn adviezen altijd aan de veilige kant. Dat is voor mijn bedrijf belangrijk, omdat ik veel voor en met gemeenten werk. Doordat ik mijn administratie aan Waasdorp Administratie en Advies heb uitbesteed heb ik geen angst meer voor fiscale controles. Doordat Erik mij de administratieve rompslomp uit handen neemt, heb ik mijn hoofd vrij om te doen waar ik goed in ben. Bovendien is Erik een redder in nood. Als er een crisis uitbreekt, dan vind ik hem aan mijn zijde.”

Waarom Waasdorp Administratie & Advies?

  • Vaste contactpersoon Vaste contactpersoon
  • Taal van de ondernemer Taal van de ondernemer
  • Bekend in de regio Bekend in de regio
  • Vernieuwende werkwijze Vernieuwende werkwijze