Reviews

Co Vreeken van Vreeken Houtbouw IJzendoorn

Nog dagelijks plezier van Eriks tips

“Met Erik heb ik een lange relatie. Bij een vorig kantoor waar hij werkte, was hij altijd mijn contact- en vertrouwenspersoon. Erik is - dat klinkt misschien gek - heel makkelijk in het gebruik. Hij is heel benaderbaar en regeert erg snel op mijn vragen, zelfs buiten kantoortijden. Dat vind ik een groot voordeel van de korte lijnen binnen Waasdorp administratie en advies. Ik heb een standaard boekhouding. Vooral geen ingewikkelde zaken. Erik voelt precies aan dat hij dit eenvoudig moet houden voor mij. Toen ik begon te ondernemen was ik een leek op administratief gebied. Erik heeft mij bij de hand genomen en me allerlei tips, ook voor de toekomst, gegeven waar ik nog dagelijks plezier van heb.”

Wim Willemsen van Bouwbedrijf gebr. Willemsen Ochten

Erik heeft echt hart voor zijn medemens

“Erik ken ik al sinds mijn jeugd en jonge jaren. We waren schoolgenoten en fietsten wel eens samen op. Op een gegeven moment voelde ik me onprettig bij een andere accountant en toen kwam ik hem op een beurs ‘toevallig’ tegen. Ik was op zoek en opeens had ik het gevonden. Waasdorp heeft namelijk een prima prijs- kwaliteitsverhouding en is heel laagdrempelig. Bovendien is Erik een heel sociaal persoon. Hij heeft echt hart voor zijn medemens. Hij gaat behoorlijk ver in zijn dienstverlening. Hij leverde mij bijvoorbeeld extreem snel cijfers aan toen ik een financieringsaanvraag deed om een andere woning aan te kopen. Erik is behoorlijk breed georiënteerd en hij kijkt verder dan alleen de business. Eriks manier van werken is transparant, hij houdt niets achter en als klant houdt hij me financieel op het rechte spoor. Die zorgzaamheid vind ik een goede eigenschap van hem.”

Reviews
Reviews
Reviews

Pascal Balijon van PMT bij Pascal

Erik is betrouwbaar: hij doet wat hij zegt

“Via een bevriende ondernemer ben ik bij Erik Waasdorp terecht gekomen. Hij had goede ervaringen met hem en vond hem een uitstekende administrator. Wat ik heel erg op prijs stel is dat Erik doet wat hij zegt. En dat wat hij zegt ook echt kan. Hij is het toonbeeld van betrouwbaarheid. Erik is voor mij overigens meer dan een administratiekantoor. Hij is ook mijn sparringpartner op zakelijk gebied. Hij zit met zijn adviezen altijd aan de veilige kant. Dat is voor mijn bedrijf belangrijk, omdat ik veel voor en met gemeenten werk. Doordat ik mijn administratie aan Waasdorp administratie en advies heb uitbesteed heb ik geen angst meer voor fiscale controles. Doordat Erik mij de administratieve rompslomp uit handen neemt, heb ik mijn hoofd vrij om te doen waar ik goed in ben. Bovendien is Erik een redder in nood. Als er een crisis uitbreekt, dan vind ik hem aan mijn zijde.”

Waarom Waasdorp Administratie & Advies?

  • Vaste contactpersoon Vaste contactpersoon
  • Taal van de ondernemer Taal van de ondernemer
  • Bekend in de regio Bekend in de regio
  • Vernieuwende werkwijze Vernieuwende werkwijze